Skip to content

Transport utilaje Baia Mare

Transport utilaje
Baia Mare

Oferim transport pentru diferite utilaje.
Miniexcavatoare, Tractoare, Utilaje de constructii, Utilaje agricole etc

Transport utilaje Maramures

transport utilaje baia mare

Transport utilaje Baia Mare

Oferim servicii de transport pe platforma pentru diferite utilaje. Transportam miniexcavatoare, tractoare, bobcat-uri, nacele, lifuri, diferite tipuri de utilaje pentru constructii, utilaje agricole, materiale de constructii, marfuri, etc
Capacitate de transport este de 3 tone, dimensiunile utile pentru incarcatura sunt de 2,1m x 5m

Serviciile noastre de transport utilaje se extind la nivel national. Iti transportam utilajul pana la locatia dorita. Oferim servicii de relocare pentru utilajele de constructii, nacele, lilturi mobile, pompa de beton/tencuit etc.

Pentru orice fel de informatii nu puteti suna la numarul de telefon 0752 / 96 96 68 (ne puteti scrie si pe whatsapp) sau prin email la adresa: contact@vasiacwastrans.ro

Va reamintim ca oferim si servicii de Transport si Tractari auto
Tractari auto Baia Mare – Non Stop – Telefon: 0752 / 96 96 68

Transport pe platforma diferite utilaje
Transport utilaje Baia Mare

Iti vinzi utilajul agricol, tractorul,remorca, utilajul de constructii, miniexcavatorul etc si ai nevoie de transport pe platforma? Suna la Vasiac WAS Trans SRL, telefon 0752 / 96 96 68, gasim mereu cele mai bune solutii pentru transport! 

Va garantam livrarea utilajelor in timp util pe diferite santiere! Incarcarea, transportul, descarcarea bunurilor se face in cele mai sigure conditii! 

Transport utilaje Baia Mare
Call Now ButtonSună acum - Program Non Stop