Skip to content

Tractari auto Non Stop Baia Mare

Tractari auto Baia Mare

Tractari auto non stop Baia Mare


Tractari auto Non Stop Baia Mare
Vasiac WAS Trans SRL
Firma de transport autorizata, soferi profesionisti, experienta in domeniu, amabilitatea si perseverenta sunt doar cateva cuvinte care ne definesc!
Oferim transport pe platforma pentru autoturisme noi sau second hand. Tractari pentru auto defecte sau avariate, cu roti rupte sau directie blocata.

Suntem mereu dispusi si pregatiti sa venim in ajutorul vostru. Programul nostul este Non Stop, ne puteti suna oricand, la orice ora.

Tractari auto Non Stop Baia Mare

– De ce sa alegi o firma de transport licentiata care sa se ocupe de transportul masinii tale?
-PENTRU SIGURANTA! 
-Siguranta?!
-DA!

Siguranta este cuvantul cheie care defineste activitate noastra de transport si tractari auto! 

Cu experienta in domeniul transportului de peste 10 ani va oferim cele mai rapide, promte si sigure servicii de tractari! Ne bazam pe conducatori auto cu experienta, detinatori de atestate profesionale! 
Autospeciala de tractari si echipamentele profesionale ne ajuta sa indeplinim cu succes fiecare misiune! 


Ne place si punem pasiune in ceea ce facem de aceea ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de Tractari auto!
Suntem dornici sa muncim, de aceea raspundem tuturor solicitarilor indiferent de ora, conditii meteo sau dificultate. Rezultatul muncii noastre este mereu rasplatit, cea mai mare bucurie vine atunci cand clientii nostri ne spun cel mai frumos ”Multumesc!”

tractari auto non stop baia mare
tractari auto baia mare


Avem in dotare Autospeciala Iveco Daily cu platou hidraulic, complet echipata pentru cele mai dificile interventii.
Autospeciala de interventii are o capacitate de incarcare de pana la 3 tone, aceasta dispune de 6 locuri pentru pasagerii autoturismelor defecte sau impicate in diferite evenimente rutiere.


Serviciile noastre de Tractari auto Non Stop Baia Mare sunt alegerea potrivita pentru cei care doresc sa se bazeze pe o companie dinamica, in continua dezvoltare, mereu pregatita si adaptata sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Compania noastra este complet autorizata si licentiata de catre -ARR- Autoritate Rutiera Romana, ne bazam pe conducatori auto profesionisti, detinatori de atestate profesionale si cu experienta vasta in domeniul transportului

tractari auto baia mare
tracatri auto baia mare

Oferta noastra pentru transportul de autoturisme include:
Tractari autoturisme avariate cu roti rupte sau cu elemente ale caroserieri lipsa, tractari autoturisme cu roti directia blocata, tractari autoturisme defecte, transport autoturisme pe distante scurte-medii-lungi, transport autoturisme pentru programul rabla, Transport autoturisme pentru fier vechi, transpsort autoturisme pentru dezmembrari.

Transport utilaje de constructii precum: Miniexcavator, Cilindru compactor, Bobcat, Pompa beton / tencuiala, schele metalice etc.
Transport utilaje agricole precum: Tractoare, Presa balotat, Masa combina, Plug, Disc etc.

Transportam pe autoplatforma si alte tipuri marfuri.

transport utilaje baia mare

Suntem prezenti in mediul online pe diferite retele sociale, va invitam sa ne urmariti pe Facebook, Instagram, YouTube, TikTok pentru a vedea activitatea pe care noi o desfasuram zilnic.
Mentinem legatura cu clientii nostri si prin aplicatia WhatsApp
Ne puteti suna oricand la numarul de telefon: 0752 / 96 96 68

Tractari auto Non Stop Baia Mare

Serviciile noastre de transport auto au acoperire nationala dar si internatinala. Mentinem o legatura stransa cu diferiti transportatori din Romania dar si de pe teritoriul Uniunii Europene pentru a oferi cele mai rapide si accesbile servicii de transport, de asemenea incercam cele mai bune colaborari cu Service-uri Auto, Ateliere Auto, Vopsitorii Auto, Reprezentante Auto, Firme de Leasing, Asigurari, Casco, Dealeri auto, Autoritati Locale, Politia Locala, Politia Rutiera, etc toate acestea pentru a veni cat mai repede si util in ajutorul celor care au nevoie.

Tractari auto Non Stop Baia Mare

Ne place si punem pasiune in ceea ce facem de aceea ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de tractari si transport autoturisme!
Clientii si colaboratorii companiei Vasiac WAS Trans SRL se declara mereu multumiti de serviciile pe care noi le oferim.

Tractari auto Non Stop Baia Mare

Tractari auto Non Stop Baia Mare

Call Now ButtonSună acum - Program Non Stop